Knauf

Knauf grupa svjetski je proizvođač gipsanih građevinskih materijala i izolacija. Osnovala su je braća Knauf davne 1932. godine, a danas ima preko 150 proizvodnih pogona diljem svijeta. Konstantna ulaganja u razvoj novih i inovativnih proizvoda u kombinaciji sa najvišim standardima kvalitete zaslužni su za globalni položaj Knaufa kao lidera na svjetskom tržištu suhe gradnje. Briga o okolišu i ekologiji jedna je od temeljnih vrijednosti poslovanja Knaufa, pri čemu se neprestano vodi računa o održanju prirodne ravnoteže u svim svojim aktivnostima.

Osnovne djelatnosti međunarodne Knauf grupacije su: proizvodnja Knauf gipskartonskih ploča te kompletnih sustava za suhu gradnju, žbuka, mortova, široke palete proizvoda građevinske kemije. Uz razvoj i proizvodnju sustava suhe gradnje Knauf ubrzano raste i u području izolacijskih materijala.

Osnovne prednosti Knauf suhomontažne izgradnje:
- mala debljina i težina pregradnih zidova
- nema problema kod statike objekta
- izvodi se bez štemanja zidova za instalacijske vodove
- veća čistoća s manje građevinskog otpada
- brzo, fleksibilno i ekonomično
- bez sušenja, odmah se nastavlja daljnja obrada površina
- gips jamči udobnu klimu stanovanja zbog parapropusnosti

Knauf sustavima za suhu izgradnju ostvaruju se sve vaše želje vezane uz unutarnje uređenje stambenog ili poslovnog prostora: suho, brzo, čisto i ekonomski povoljno od podruma do krova. Knauf - snaga u gradnji.

NOVOSTI

GM GRATIS logo

 

Partner

radconlogofooter.png

 

Tel: +387 34 353 805

Fax: +387 34 354 555

Mob: +387 63 330 600

E-mail: gratis@tel.net.ba

RADNO VRIJEME: 07:30-17:00

Subota: 07:30-13:00 Nedjelja zatvoreno

bfbtn

GM gratis d.o.o. 2018 - sva prava pridržana

designer17